Naisten 7-maajoukkue neljännelle sijalle

Naisten 7-maajoukkue neljännelle sijalle

Kahden osaturnauksen jälkeen Suomen naisten maajoukkue tuli neljänneksi Euroopan Trophy-sarjassa. Edellä olevista joukkueista sarjan 1. Ukraina sekä 2. Tsekki nousivat korkeimmalle sarjatasolle ensivuodeksi. Suomen joukkueen toinen osaturnaus Budapestissa alkoi lupaavasti Suomen voitettua kaikki alkusarjan ottelunsa kuumista ja myrskyisistä olosuhteista huolimatta. Suomen harmiksi turnaus päättyi samalla tavalla kuin viimeksi Zagrebissa: Suomi tuli neljänneksi hävittyään Ukrainalle välierissä ja Ruotsille pronssiottelussa.  

Välierä:

Suomi-Ukraina 0-36

Pronssifinaali:

Suomi-Ruotsi 5-10

Ensi vuonna Suomen naiset jatkavat Trophy-sarjassa, jossa vuodesta toiseen Suomi on pysynyt kärkikahinoissa. Viime viikonlopun pelit ovat katsottavissa tallenteina Rugby Europen sivuilta https://www.rugbyeurope.eu/rugby-europe-tv/ . Pelien katsominen vaatii sisäänkirjautumisen, joka on kuitenkin ilmaista.

Seiskarugbya voi seuraavaksi seurata livenä myös YLE:n kanavilta, kun Tokion kesäolympialaiset alkavat miesten turnauksella maanantaina 26.7. Miesten turnauksen jälkeen pelataan naisten turnaus samalla viikolla niin, että finaali pelataan lauantaina 31.7. Suomessa pääsee tutustumaan rugbyyn ottamalla yhteyttä paikalliseen seuraan tai suoraan lajiliittoon. Seurat ovat tottuneita vastaanottamaan uusia pelaajia myös kesken kauden, joten voit turvallisin mielin olla yhteydessä.