Kiitos vuodesta 2021 Suomi-rugbyn parissa

Kiitos vuodesta 2021 Suomi-rugbyn parissa

Kiitos vuodesta 2021 Suomi-rugbyn parissa!
 
Vastoin odotuksiamme kulunut vuosi jatkui poikkeusoloissa, emmekä edelleenkään päässeet pelaamaan kevään seiskaturnauksia, ja 15-kausikin pelattiin jälleen sovelletusti läpi ja huipentui Tampereen finaalitapahtumaan. Positiivisina asioina vuodesta on jäänyt mieleen maajoukkuetoiminnan ja kansainvälisen kilpailutoiminnan palautuminen, mikä tuntuu askeleelta kohti uutta normaalia arkea. Lisäksi kotimaan kentillä junioritoiminta nytkähti taas pykälän eteenpäin, vaikka emme kevään haastavan koronatilanteen takia saaneetkaan juniorisarjoja vielä käyntiin menneelle kesälle. Ensimmäisiä junioripelejä viriteltiin kuitenkin jo marraskuun lopussa pelatussa Lahden seiskaturnauksessa, joka päätti lähes kahden vuoden tauon kotimaisessa seiskarugbyssa. Toivottavasti vuonna 2022 saamme sekä juniorissarjat polkaistua käyntiin että pelattua aikuisten seiskaturnaussarjat suunnitelmien mukaan.
 
Suomen Rugbyliitossa puhalsi myös muutosten tuulet, kun SRL:n pitkäaikainen toiminnanjohtaja Stephen Whittaker jätti paikkansa, ja tilalle valittiin pitkän linjan rugbyaktiivi Jaakko Kanniainen. Haluammekin kiittää Jaakkoa hänen valtavasta panoksestaan uudessa tehtävässään ja hänen omistautuneisuudestaan Suomi-rugbyn kehittämiseen. Toivomme että yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin yhtä hedelmällisenä.
 
Ennen kaikkea haluamme kiittää kaikkia pelaajia, valmentajia, kannattajia, vapaaehtoisia, muita taustajoukkoja ja sponsoreita, jotka mahdollistivat rugbyn pelaamiseen Suomessa. Rakkaan lajimme harrastaminen, valmentaminen tai muulla tavoin mukana oleminen vaatii valtavia määriä tunteja, mikä on välillä pois muista tärkeistä asioista.
 
Omasta puolestani haluan lisäksi kiittää nykyistä SRL:n hallitusta sekä toiminnanjohtajia Steveä ja Jaakkoa kuluneesta kahdesta vuodesta ja kaikesta tuesta ja avusta. Toimikaudestani tuli hyvin erilainen kuin etukäteen kuvittelin, mutta monissa asioissa on silti päästy eteenpäin. Kiitos myös seuroille, maajoukkueille, valmentajille ja muille kumppaneille hyvin sujuneesta yhteistyöstä. Toivotan onnea ja menestystä vuodenvaihteessa aloittavalle hallitukselle sekä uudelle puheenjohtajalle Jatta-Mari Harjulle! Toivottavasti normaalimmat ajat koittavat!
 
Hyvää joulua ja rugbyntäyteistä vuotta 2022 SRL:n hallituksen puolesta toivottaen,
 
Leena-Maija Vanha-aho