Club app icon

Pitchero Club

The official WARRIORS RUGBY CLUB - Helsinki app

View

Haluatko kokeilla rugbya? Would you like to try out rugby?

By Satu Raudasoja

Warriors järjestää ti 30.8. avoimet treenit naisille, miehille ja junnuille (ja kaikille muillekin) Talissa klo 19:30-21. Tervetuloa!

Shortly in English: Open training for women, men and juniors on 30.8. at 19:30-21 in the south corner of Tali sports park (Talin urheilupuisto). Closest address is Ulvilantie 21. You should have a water bottle and shoes good for running on a grass field. Welcome! If you a studying in a school or you are a teacher, contact and ask us to keep a rugby lesson in your school.

Kokeilemaan rugbya? Olympialaisissa ollaan nähty upeita ja vauhdikkaita 7-rugbypelejä. Nyt on hyvä hetki tulla kokeilemaan rugbyn eri taitoja ja pelailla hieman kontaktitonta versiota lajista.

Tiistaina 30.8.2016 kello 19:30-21 pidetään avoimet rugbytreenit Talin urheilupuistossa.

Tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/1579071112396115/

Kuka voi tulla? Olit sitten minkä ikäinen tahansa, nainen, mies, junnu tai jotain aivan muuta, olet tervetullut! Mitään aiempaa osaamista tai tietoa ei tarvitse. Miesten ja naisten joukkueilla on samassa paikassa treenit juuri ennen kokeilutreeniä, joten voit tulla paikalle katsomaan jo hieman aiemmin. Harjoituksissa ei tehdä taklauksia (vaikka muutoin on kontaktia), mutta energiaa pääsee purkamaan puskemalla pehmustetyynyjä.

Mitä tarvitsee mukaan? Tarvitset täysen vesipullon, ulkoilmaan sopivat treenivaatteet, jotka kestävät ryömimistä / repimistä ja joko nappulakengät tai lenkkarit. Jos omistat hammassuojat, ota mukaan. Korut ja kellot pitää riisua pois ennen treenien alkua. Kentän laidalla ei ole vesipistettä tai vessoja, ne löytyvät Talin jalkapallohallilta n. 500m päästä.

Miten löytää paikalle? Treenialue on Talin urheilupuistossa, nurmialueen eteläpäädyssä, jonne lähin osoite on Ulvilantie 21 (bussit 18, 52). Meidät löydät heti kun kuljet hiekkakentän poikki nurmialueelle. Jos tulet Talin jalkapallohallin suunnasta (esim bussit 550, 14, 39, 54, 59), käveltävää on n. 500m ja paikan tunnistat H-muotoisista maaleista.

Mitä avointen treenien jälkeen? Nyt kesäkaudella pelaamme Suomessa 15-rugbyn SM-sarjaa lokakuun alkuun asti. Pelejä voi tulla katsomaan ja kesäkauden treeneihin voi tulla mukaan. Treenit ovat ma (touchia), ti ja to (kontaktirugbya) klo 18-20 Talissa. Lokakuussa on off-season, jolloin ei rugbytreenejä pidetä (tosin naisten joukkueella on joitain aktiviteetteja silloinkin). Marraskuusta alkaa talvikausi, jolloin treenit ovat Talin jalkapallohallissa ja Töölön pallokentällä (molemmat tekonurmia). Naisilla on 7-rugbyn alkeiskurssi marraskuun ensimmäisellä viikolla.

Tervetuloa mukaan!

ps. Jos olet koululainen tai opettaja, voit kysyä seuraamme pitämään rugbyaiheisen liikuntatunnin.

Updated 13:34 - 10 Aug 2016 by Satu Raudasoja

Where next?

Avoimissa treeneissä yli 30 kokeilijaa! Open rugby training was a success with more than 30 newbies trying out rugby! If you missed it, no worries, just show up in our training sessions.
Rugby olympilaisissa! Rugby in Olympics! Today starts the rugby 7's games in Olympics! All games can be seen in Finland online in Yle Rio Areena.

Comments

Loading comments

Fixtures
Sat 29 Jun
a
League 12:00
Sat 6 Jul
a
WRC Ladies Turku Swans
League 12:00
a
WRC Men Turku Eagles
League 15:00

Club sponsors